Varm Vinter Square Womens Damer Chelsea Sko Boots Black London Timberland
100 Herrebukser 8029930095087 Cotton Plus Warm Størrelsesmodus 59 62 Outsize Brown zBYzw
(ESTJ-A / ESTJ-T)

God orden er grunnlaget for alt.

Edmund Burke

Ledere er representanter for tradisjon og orden, og de bruker sin forståelse av hva som er rett, galt og sosialt akseptabelt for å bringe familier og fellesskap sammen. Leder-personlighetstypen omfavner verdier av ærlighet, dedikasjon og verdighet, og er verdsatt for sine klare råd og veiledning. De leder gjerne an på vanskelig vei. Ledere er stolte av å bringe mennesker sammen og tar ofte på seg rollen som samfunnsarrangører. De jobber hardt for å bringe alle sammen for å feire lokale arrangementer eller for å forsvare tradisjonelle verdier som holder familier og samfunn sammen.

Fit Melange Blue Overcoat Direkte Slim Limehaus Slate Suit wR6qfgY

Alle som er verdt noe forsvarer det de mener er rett...

Etterspørselen etter slikt lederskap er stor i demokratiske samfunn, og siden Ledere omfatter hele 11 % av befolkningen er det ikke rart at mange kjente politikere og bedriftsledere rundt om i verden har vært Ledere. Leder-personligheter tror sterkt på rettsstaten og autoritet som må fortjenes, de leder som eksempel, demonstrerer dedikasjon og målrettet ærlighet, og avviser latskap og juks, spesielt på jobb, fullstendig. Hvis det er noen som erklærer at hardt, manuelt arbeid er en utmerket måte å bygge karakter er det Leder-personlighetstypen.

Ledere er klar over omgivelsene sine og lever i en verden med klare, verifiserbare fakta. Sikkerheten bak kunnskapen deres betyr at de vil holde fast ved prinsippene sine og ha en klar visjon av hva som er akseptabelt og ikke, selv mot tung motstand. Meningene deres er ikke bare snakk, heller, da Leder-personlighetene er mer enn villig til å hoppe i de mest utfordrende prosjektene, forbedre handlingsplaner og sortere detaljer underveis, noe som gjør at selv de mest kompliserte oppgavene virker enkle og tilnærmelige.

Men Ledere jobber ikke alene, og de forventer at deres pålitelighet og arbeidsetikk blir gjengjeldt – mennesker med denne personlighetstypen holder løfter, og hvis partnere og underordnede setter dem på spill med inkompetanse eller lathet, eller enda verre, uærlighet, vil de ikke nøle med å vise vrede. Dette kan gi dem et omdømme for manglende fleksibilitet, men det er ikke fordi Ledere er vilkårlig sta, men fordi de virkelig tror at disse verdiene er det som gjør at samfunnet fungerer.

Sko London Boots Womens Damer Varm Black Vinter Square Chelsea Timberland YHzxwnqH

...Men enda bedre er de som erkjenner at de har tatt feilIndustries Ma Alpha Jacket Pm 1 Rep Bomber Vf Blå dUwwqZ

Ledere er det klassiske bildet av den perfekte borgeren: de hjelper naboene, følger loven og prøver å sørge for at alle deltar i samfunnet og organisasjonene de holder så av.

Den største utfordringen for personer med Leder-personlighetstypen er å forstå at alle ikke følger den samme stien eller bidrar på samme måte. En sann leder anerkjenner styrken til individet, så vel som til gruppen, og hjelper med å bringe hvert individs ideer til bordet. På den måten har Leder-personlighetene virkelig alle fakta og kan lede i retninger som fungerer for alle.

Ledere du kanskje kjenner

Sonia SotomayorBlack Boots Chelsea Vinter Womens Varm Damer London Square Sko Timberland
John D. Rockefeller
Judge Judy
Timberland Varm London Womens Sko Square Black Boots Chelsea Damer Vinter
Frank Sinatra
Laura Linney
Womens Black Chelsea Damer Vinter London Sko Varm Square Timberland Boots
Lyndon B. Johnson
Sarah Michelle Gellar
Dwight Schrute
The Office
Porthos
The Three Musketeers
317 2 Spirit Lacoste Lt Women's Spw cAaxzt
Vil du finne ut mer?
Womens Sko Varm London Boots Black Timberland Damer Vinter Square Chelsea
Sandaler Lace Up J Shoe Nye Leather 2433163 Black 37 Valentino Us Mark Garavani 7 nRwxTWaR
Remonte On White Slip Casual D1907 Loafer Ladies Sko PvxHF1wgqq
Classic 5052189447393 Merrell Beige Taupe Sandaler menns Fotturer Iii 12 Kahuna Uk WYTwOv4qxY
Moderne Blokhælte Court Alise Snake sjeldenhet Uk Vinklet Black Sko 4 Leather TtqT4wxrB
©2011-2019 NERIS Analytics Limited
Disclaimer: All non-English versions of the website contain unofficial translations contributed by our users. They are not binding in any way, are not guaranteed to be accurate, and have no legal effect. The official text is the English versionTimberland Boots Black Chelsea Square Varm Sko Womens Vinter Damer London of the website. Please consider reporting inaccuracies to Large Zara L Woman Black Jacket Leather Blazer Real Frakk Wool Med Størrelse Lapels qPfqBxHw or join our translation project!