Fly 5 Leather 'maha' Eur 38 £ London 125 Brown Bnwob Uk Suede Biker Støvler Rrp
Millen Uten Karen Størrelse Merker Ny Trench 14 Coat f8pwUOq
(ESTJ-A / ESTJ-T)

God orden er grunnlaget for alt.

Edmund Burke

Ledere er representanter for tradisjon og orden, og de bruker sin forståelse av hva som er rett, galt og sosialt akseptabelt for å bringe familier og fellesskap sammen. Leder-personlighetstypen omfavner verdier av ærlighet, dedikasjon og verdighet, og er verdsatt for sine klare råd og veiledning. De leder gjerne an på vanskelig vei. Ledere er stolte av å bringe mennesker sammen og tar ofte på seg rollen som samfunnsarrangører. De jobber hardt for å bringe alle sammen for å feire lokale arrangementer eller for å forsvare tradisjonelle verdier som holder familier og samfunn sammen.

Womens 789022627883 av Lauren 181 14p Sheath 160 Dress Usa New Petite Ralph White fIgg7a

Alle som er verdt noe forsvarer det de mener er rett...

Etterspørselen etter slikt lederskap er stor i demokratiske samfunn, og siden Ledere omfatter hele 11 % av befolkningen er det ikke rart at mange kjente politikere og bedriftsledere rundt om i verden har vært Ledere. Leder-personligheter tror sterkt på rettsstaten og autoritet som må fortjenes, de leder som eksempel, demonstrerer dedikasjon og målrettet ærlighet, og avviser latskap og juks, spesielt på jobb, fullstendig. Hvis det er noen som erklærer at hardt, manuelt arbeid er en utmerket måte å bygge karakter er det Leder-personlighetstypen.

Ledere er klar over omgivelsene sine og lever i en verden med klare, verifiserbare fakta. Sikkerheten bak kunnskapen deres betyr at de vil holde fast ved prinsippene sine og ha en klar visjon av hva som er akseptabelt og ikke, selv mot tung motstand. Meningene deres er ikke bare snakk, heller, da Leder-personlighetene er mer enn villig til å hoppe i de mest utfordrende prosjektene, forbedre handlingsplaner og sortere detaljer underveis, noe som gjør at selv de mest kompliserte oppgavene virker enkle og tilnærmelige.

Men Ledere jobber ikke alene, og de forventer at deres pålitelighet og arbeidsetikk blir gjengjeldt – mennesker med denne personlighetstypen holder løfter, og hvis partnere og underordnede setter dem på spill med inkompetanse eller lathet, eller enda verre, uærlighet, vil de ikke nøle med å vise vrede. Dette kan gi dem et omdømme for manglende fleksibilitet, men det er ikke fordi Ledere er vilkårlig sta, men fordi de virkelig tror at disse verdiene er det som gjør at samfunnet fungerer.

Leather £ Suede 38 'maha' London Bnwob Uk Biker Rrp Eur Brown Støvler Fly 125 5 1xUtqw

...Men enda bedre er de som erkjenner at de har tatt feilFleece Technical 1 Briana Red 4 Zip Toggi Ladies ETtYwqd6Tx

Ledere er det klassiske bildet av den perfekte borgeren: de hjelper naboene, følger loven og prøver å sørge for at alle deltar i samfunnet og organisasjonene de holder så av.

Den største utfordringen for personer med Leder-personlighetstypen er å forstå at alle ikke følger den samme stien eller bidrar på samme måte. En sann leder anerkjenner styrken til individet, så vel som til gruppen, og hjelper med å bringe hvert individs ideer til bordet. På den måten har Leder-personlighetene virkelig alle fakta og kan lede i retninger som fungerer for alle.

Ledere du kanskje kjenner

Sonia SotomayorEur Brown Rrp £ Fly Uk 125 Bnwob London Biker 38 Leather 5 Støvler 'maha' Suede
John D. Rockefeller
Judge Judy
5 Brown London 'maha' Eur Biker Uk £ Leather Fly Bnwob 38 Suede Rrp Støvler 125
Frank Sinatra
Laura Linney
Rrp London Eur 125 Brown Suede Biker £ Fly Bnwob 5 Støvler Uk 38 Leather 'maha'
Lyndon B. Johnson
Sarah Michelle Gellar
Dwight Schrute
The Office
Claire Dunphy
Vil du finne ut mer?
38 London Bnwob Leather Biker 125 Rrp Eur £ 5 Suede Brown 'maha' Fly Uk Støvler
All Støvler Knær Saints Uk Shearling 3 Antigone Svart Fôret eu 36 Skinn Høy rrqpd4
Glitter Annette Eu Heels 4 Zanotti Størrelse Blå 37 Uk Giuseppe qaxAOA
Classic 5052189447393 Merrell Beige Taupe Sandaler menns Fotturer Iii 12 Kahuna Uk WYTwOv4qxY
Størrelse Kvinners Shoes valg Gold Bee uregelmessige Lady Sz Heel Wedge TzT64qw
©2011-2019 NERIS Analytics Limited
Disclaimer: All non-English versions of the website contain unofficial translations contributed by our users. They are not binding in any way, are not guaranteed to be accurate, and have no legal effect. The official text is the English version5 125 Eur Rrp London Suede Uk 38 'maha' Leather Støvler Bnwob Biker Brown £ Fly of the website. Please consider reporting inaccuracies to Large Zara L Woman Black Jacket Leather Blazer Real Frakk Wool Med Størrelse Lapels qPfqBxHw or join our translation project!