Ny 31353 Swift Skechers Bobs Navy Power periwinkle Women's Surge Sport
Weekend Large Bagasje Brown Håndlaget Gym Overnight Leather Bag Duffel Reise xFFqaOwYp
(ESTJ-A / ESTJ-T)

God orden er grunnlaget for alt.

Edmund Burke

Ledere er representanter for tradisjon og orden, og de bruker sin forståelse av hva som er rett, galt og sosialt akseptabelt for å bringe familier og fellesskap sammen. Leder-personlighetstypen omfavner verdier av ærlighet, dedikasjon og verdighet, og er verdsatt for sine klare råd og veiledning. De leder gjerne an på vanskelig vei. Ledere er stolte av å bringe mennesker sammen og tar ofte på seg rollen som samfunnsarrangører. De jobber hardt for å bringe alle sammen for å feire lokale arrangementer eller for å forsvare tradisjonelle verdier som holder familier og samfunn sammen.

642872933347 Bag Finest Real Style Tilbehør Quality Skjul Brass Travel Goat Vintage Leather 0q4Pw5I

Alle som er verdt noe forsvarer det de mener er rett...

Etterspørselen etter slikt lederskap er stor i demokratiske samfunn, og siden Ledere omfatter hele 11 % av befolkningen er det ikke rart at mange kjente politikere og bedriftsledere rundt om i verden har vært Ledere. Leder-personligheter tror sterkt på rettsstaten og autoritet som må fortjenes, de leder som eksempel, demonstrerer dedikasjon og målrettet ærlighet, og avviser latskap og juks, spesielt på jobb, fullstendig. Hvis det er noen som erklærer at hardt, manuelt arbeid er en utmerket måte å bygge karakter er det Leder-personlighetstypen.

Ledere er klar over omgivelsene sine og lever i en verden med klare, verifiserbare fakta. Sikkerheten bak kunnskapen deres betyr at de vil holde fast ved prinsippene sine og ha en klar visjon av hva som er akseptabelt og ikke, selv mot tung motstand. Meningene deres er ikke bare snakk, heller, da Leder-personlighetene er mer enn villig til å hoppe i de mest utfordrende prosjektene, forbedre handlingsplaner og sortere detaljer underveis, noe som gjør at selv de mest kompliserte oppgavene virker enkle og tilnærmelige.

Men Ledere jobber ikke alene, og de forventer at deres pålitelighet og arbeidsetikk blir gjengjeldt – mennesker med denne personlighetstypen holder løfter, og hvis partnere og underordnede setter dem på spill med inkompetanse eller lathet, eller enda verre, uærlighet, vil de ikke nøle med å vise vrede. Dette kan gi dem et omdømme for manglende fleksibilitet, men det er ikke fordi Ledere er vilkårlig sta, men fordi de virkelig tror at disse verdiene er det som gjør at samfunnet fungerer.

Power Surge Bobs Navy Women's Swift Sport Skechers periwinkle Ny 31353 XwgIXUqd

...Men enda bedre er de som erkjenner at de har tatt feilHeriot Rucksack Backpack Webbing Ted Chocolate Baker qfwafAWxCE

Ledere er det klassiske bildet av den perfekte borgeren: de hjelper naboene, følger loven og prøver å sørge for at alle deltar i samfunnet og organisasjonene de holder så av.

Den største utfordringen for personer med Leder-personlighetstypen er å forstå at alle ikke følger den samme stien eller bidrar på samme måte. En sann leder anerkjenner styrken til individet, så vel som til gruppen, og hjelper med å bringe hvert individs ideer til bordet. På den måten har Leder-personlighetene virkelig alle fakta og kan lede i retninger som fungerer for alle.

Ledere du kanskje kjenner

Sonia Sotomayorperiwinkle Women's Skechers Swift Surge Navy 31353 Power Bobs Ny Sport
John D. Rockefeller
Judge Judy
Surge Women's 31353 Swift Power Ny Sport Navy periwinkle Skechers Bobs
Frank Sinatra
Laura Linney
Skechers Ny Surge Sport Women's periwinkle Bobs Power Navy 31353 Swift
Lyndon B. Johnson
Sarah Michelle Gellar
Dwight Schrute
The Office
Vil du finne ut mer?
31353 Sport Power periwinkle Surge Skechers Navy Women's Bobs Swift Ny
Nye Jeans Blå Designer Bukser Herre Sjeldne £ Bukser 140 Rrp Denim 4WnCF4Iqx
Sweatshirt ni Designer Sweatshirt Xl Oki 44 Xl Oki Brun Duffer Yellow 44 Designer Brown Gul ni Duffer UX6P1vAw
Classic 5052189447393 Merrell Beige Taupe Sandaler menns Fotturer Iii 12 Kahuna Uk WYTwOv4qxY
Aeroloft Herrejakke Sportswear Størrelse 863730 1 Xl Tech Nike 012 i 3 EanYA6q
©2011-2019 NERIS Analytics Limited
Disclaimer: All non-English versions of the website contain unofficial translations contributed by our users. They are not binding in any way, are not guaranteed to be accurate, and have no legal effect. The official text is the English versionSurge Power Swift Sport Skechers periwinkle Navy 31353 Ny Bobs Women's of the website. Please consider reporting inaccuracies to Large Zara L Woman Black Jacket Leather Blazer Real Frakk Wool Med Størrelse Lapels qPfqBxHw or join our translation project!