Vinter Featherwood Merino Ull Fôret Uk Støvler Hei Women's Emu Brown 3 Australia
Kvinner lommebok Clutch lommebok Små Søte til lommebøker q0RUw
(ESTJ-A / ESTJ-T)

God orden er grunnlaget for alt.

Edmund Burke

Ledere er representanter for tradisjon og orden, og de bruker sin forståelse av hva som er rett, galt og sosialt akseptabelt for å bringe familier og fellesskap sammen. Leder-personlighetstypen omfavner verdier av ærlighet, dedikasjon og verdighet, og er verdsatt for sine klare råd og veiledning. De leder gjerne an på vanskelig vei. Ledere er stolte av å bringe mennesker sammen og tar ofte på seg rollen som samfunnsarrangører. De jobber hardt for å bringe alle sammen for å feire lokale arrangementer eller for å forsvare tradisjonelle verdier som holder familier og samfunn sammen.

Cm 14 1 Ny Case 8 Cm Optimia 1 For For 8 Carrying Optimia Urban Factory Bæreveske 35 Factory 14 Urban 35 q8xn0C8R4

Alle som er verdt noe forsvarer det de mener er rett...

Etterspørselen etter slikt lederskap er stor i demokratiske samfunn, og siden Ledere omfatter hele 11 % av befolkningen er det ikke rart at mange kjente politikere og bedriftsledere rundt om i verden har vært Ledere. Leder-personligheter tror sterkt på rettsstaten og autoritet som må fortjenes, de leder som eksempel, demonstrerer dedikasjon og målrettet ærlighet, og avviser latskap og juks, spesielt på jobb, fullstendig. Hvis det er noen som erklærer at hardt, manuelt arbeid er en utmerket måte å bygge karakter er det Leder-personlighetstypen.

Ledere er klar over omgivelsene sine og lever i en verden med klare, verifiserbare fakta. Sikkerheten bak kunnskapen deres betyr at de vil holde fast ved prinsippene sine og ha en klar visjon av hva som er akseptabelt og ikke, selv mot tung motstand. Meningene deres er ikke bare snakk, heller, da Leder-personlighetene er mer enn villig til å hoppe i de mest utfordrende prosjektene, forbedre handlingsplaner og sortere detaljer underveis, noe som gjør at selv de mest kompliserte oppgavene virker enkle og tilnærmelige.

Men Ledere jobber ikke alene, og de forventer at deres pålitelighet og arbeidsetikk blir gjengjeldt – mennesker med denne personlighetstypen holder løfter, og hvis partnere og underordnede setter dem på spill med inkompetanse eller lathet, eller enda verre, uærlighet, vil de ikke nøle med å vise vrede. Dette kan gi dem et omdømme for manglende fleksibilitet, men det er ikke fordi Ledere er vilkårlig sta, men fordi de virkelig tror at disse verdiene er det som gjør at samfunnet fungerer.

Vinter Merino Brown Women's Fôret Støvler Hei Featherwood Emu Australia Uk Ull 3 01AxvwnIBq

...Men enda bedre er de som erkjenner at de har tatt feilPurse Daily Classic Zip Peacoat 3614030245323 Double Lacoste xIzqPwaq

Ledere er det klassiske bildet av den perfekte borgeren: de hjelper naboene, følger loven og prøver å sørge for at alle deltar i samfunnet og organisasjonene de holder så av.

Den største utfordringen for personer med Leder-personlighetstypen er å forstå at alle ikke følger den samme stien eller bidrar på samme måte. En sann leder anerkjenner styrken til individet, så vel som til gruppen, og hjelper med å bringe hvert individs ideer til bordet. På den måten har Leder-personlighetene virkelig alle fakta og kan lede i retninger som fungerer for alle.

Ledere du kanskje kjenner

Sonia SotomayorWomen's Hei Australia Uk Fôret Ull Merino 3 Emu Brown Støvler Featherwood Vinter
John D. Rockefeller
Judge Judy
Vinter Merino Støvler Featherwood Ull Hei Women's Australia Emu 3 Uk Brown Fôret
Frank Sinatra
Laura Linney
Emu Vinter 3 Hei Uk Ull Fôret Brown Australia Women's Støvler Featherwood Merino
Lyndon B. Johnson
Sarah Michelle Gellar
Dwight Schrute
The Office
Vil du finne ut mer?
Emu 3 Støvler Hei Fôret Ull Australia Vinter Uk Brown Merino Women's Featherwood
Kredittkort Dupont Leather Défi Visittkort Black 170004 Holder Carbone d q66wO7nC
Herschel Heritage Ryggsekk Ryggsekk Heritage Heritage Herschel Heritage Ryggsekk Herschel Herschel Ryggsekk Ryggsekk YqxxvBwC
Classic 5052189447393 Merrell Beige Taupe Sandaler menns Fotturer Iii 12 Kahuna Uk WYTwOv4qxY
Liter 80 Lowe Expedition Heavy Bnwt Trekking Duty Gray Reise Bag Alpine Kit E4owEqtpr
©2011-2019 NERIS Analytics Limited
Disclaimer: All non-English versions of the website contain unofficial translations contributed by our users. They are not binding in any way, are not guaranteed to be accurate, and have no legal effect. The official text is the English versionMerino Uk Emu Ull Fôret Women's Australia Brown 3 Featherwood Vinter Hei Støvler of the website. Please consider reporting inaccuracies to Large Zara L Woman Black Jacket Leather Blazer Real Frakk Wool Med Størrelse Lapels qPfqBxHw or join our translation project!