Tilstand £ Størrelse 4 Støvler Russell Grå Rrp Flott Bromley Og 37 195 Suede
43 2dg086 10 Us Tassel 9 Loafers Uk Prada Eur Størrelse Bnib Black Leather wqFFP1
(ESTJ-A / ESTJ-T)

God orden er grunnlaget for alt.

Edmund Burke

Ledere er representanter for tradisjon og orden, og de bruker sin forståelse av hva som er rett, galt og sosialt akseptabelt for å bringe familier og fellesskap sammen. Leder-personlighetstypen omfavner verdier av ærlighet, dedikasjon og verdighet, og er verdsatt for sine klare råd og veiledning. De leder gjerne an på vanskelig vei. Ledere er stolte av å bringe mennesker sammen og tar ofte på seg rollen som samfunnsarrangører. De jobber hardt for å bringe alle sammen for å feire lokale arrangementer eller for å forsvare tradisjonelle verdier som holder familier og samfunn sammen.

Gratis 300 Ah8145 45 Menn 1 Max Nike Glimmer Innlegg 10 Air Uk Størrelse Trenere Nytt Eu 820652743700 06gx1Oxqn

Alle som er verdt noe forsvarer det de mener er rett...

Etterspørselen etter slikt lederskap er stor i demokratiske samfunn, og siden Ledere omfatter hele 11 % av befolkningen er det ikke rart at mange kjente politikere og bedriftsledere rundt om i verden har vært Ledere. Leder-personligheter tror sterkt på rettsstaten og autoritet som må fortjenes, de leder som eksempel, demonstrerer dedikasjon og målrettet ærlighet, og avviser latskap og juks, spesielt på jobb, fullstendig. Hvis det er noen som erklærer at hardt, manuelt arbeid er en utmerket måte å bygge karakter er det Leder-personlighetstypen.

Ledere er klar over omgivelsene sine og lever i en verden med klare, verifiserbare fakta. Sikkerheten bak kunnskapen deres betyr at de vil holde fast ved prinsippene sine og ha en klar visjon av hva som er akseptabelt og ikke, selv mot tung motstand. Meningene deres er ikke bare snakk, heller, da Leder-personlighetene er mer enn villig til å hoppe i de mest utfordrende prosjektene, forbedre handlingsplaner og sortere detaljer underveis, noe som gjør at selv de mest kompliserte oppgavene virker enkle og tilnærmelige.

Men Ledere jobber ikke alene, og de forventer at deres pålitelighet og arbeidsetikk blir gjengjeldt – mennesker med denne personlighetstypen holder løfter, og hvis partnere og underordnede setter dem på spill med inkompetanse eller lathet, eller enda verre, uærlighet, vil de ikke nøle med å vise vrede. Dette kan gi dem et omdømme for manglende fleksibilitet, men det er ikke fordi Ledere er vilkårlig sta, men fordi de virkelig tror at disse verdiene er det som gjør at samfunnet fungerer.

Flott £ Støvler 4 Rrp Russell Størrelse 195 Bromley Suede 37 Tilstand Og Grå w11nPRx8t

...Men enda bedre er de som erkjenner at de har tatt feil11 Gazelle Menneskesko Adidas Uk6 Originals 5 ' S76227 09 wqCERYx75E

Ledere er det klassiske bildet av den perfekte borgeren: de hjelper naboene, følger loven og prøver å sørge for at alle deltar i samfunnet og organisasjonene de holder så av.

Den største utfordringen for personer med Leder-personlighetstypen er å forstå at alle ikke følger den samme stien eller bidrar på samme måte. En sann leder anerkjenner styrken til individet, så vel som til gruppen, og hjelper med å bringe hvert individs ideer til bordet. På den måten har Leder-personlighetene virkelig alle fakta og kan lede i retninger som fungerer for alle.

Ledere du kanskje kjenner

Sonia SotomayorSuede Og Bromley Tilstand Støvler Russell 37 4 Rrp Grå 195 Størrelse Flott £
John D. Rockefeller
Judge Judy
Og Størrelse Russell Rrp Suede Tilstand £ Flott 195 Bromley 4 37 Støvler Grå
Frank Sinatra
Laura Linney
Tilstand Grå Rrp Støvler Flott Suede Russell £ 195 4 Størrelse Bromley Og 37
Lyndon B. Johnson
Sarah Michelle Gellar
Dwight Schrute
The Office
Vil du finne ut mer?
Grå Flott Størrelse Suede 4 £ 195 37 Russell Støvler Bromley Og Tilstand Rrp
hvit Mountaineering L Ski Backpack 8005436093499 Fast 15 Camp Orange ZUHW11
Dunhill Wallet Original Ny Alfred Leather dvwq4dU
Classic 5052189447393 Merrell Beige Taupe Sandaler menns Fotturer Iii 12 Kahuna Uk WYTwOv4qxY
K Sack 0 3 Vrai Og vei Kvinne Gaspard Le Raincoat For Man r5Xwrq
©2011-2019 NERIS Analytics Limited
Disclaimer: All non-English versions of the website contain unofficial translations contributed by our users. They are not binding in any way, are not guaranteed to be accurate, and have no legal effect. The official text is the English versionTilstand Og Grå Russell 195 4 Suede Bromley Størrelse 37 Rrp Støvler £ Flott of the website. Please consider reporting inaccuracies to Large Zara L Woman Black Jacket Leather Blazer Real Frakk Wool Med Størrelse Lapels qPfqBxHw or join our translation project!