1150 En Wedge 400254190814 Sz Burgundy Leather 7 Sandal Celine Slitt Plain Sko Retail gang
Padstow Pique Shirt Ladies Sweat Crew gdpYRxp
(ESTJ-A / ESTJ-T)

God orden er grunnlaget for alt.

Edmund Burke

Ledere er representanter for tradisjon og orden, og de bruker sin forståelse av hva som er rett, galt og sosialt akseptabelt for å bringe familier og fellesskap sammen. Leder-personlighetstypen omfavner verdier av ærlighet, dedikasjon og verdighet, og er verdsatt for sine klare råd og veiledning. De leder gjerne an på vanskelig vei. Ledere er stolte av å bringe mennesker sammen og tar ofte på seg rollen som samfunnsarrangører. De jobber hardt for å bringe alle sammen for å feire lokale arrangementer eller for å forsvare tradisjonelle verdier som holder familier og samfunn sammen.

Menns Bikers Motorsykkel Lambskinn Leather Bukser Casual Party Cargo Ltp096 Real xPqPwr1

Alle som er verdt noe forsvarer det de mener er rett...

Etterspørselen etter slikt lederskap er stor i demokratiske samfunn, og siden Ledere omfatter hele 11 % av befolkningen er det ikke rart at mange kjente politikere og bedriftsledere rundt om i verden har vært Ledere. Leder-personligheter tror sterkt på rettsstaten og autoritet som må fortjenes, de leder som eksempel, demonstrerer dedikasjon og målrettet ærlighet, og avviser latskap og juks, spesielt på jobb, fullstendig. Hvis det er noen som erklærer at hardt, manuelt arbeid er en utmerket måte å bygge karakter er det Leder-personlighetstypen.

Ledere er klar over omgivelsene sine og lever i en verden med klare, verifiserbare fakta. Sikkerheten bak kunnskapen deres betyr at de vil holde fast ved prinsippene sine og ha en klar visjon av hva som er akseptabelt og ikke, selv mot tung motstand. Meningene deres er ikke bare snakk, heller, da Leder-personlighetene er mer enn villig til å hoppe i de mest utfordrende prosjektene, forbedre handlingsplaner og sortere detaljer underveis, noe som gjør at selv de mest kompliserte oppgavene virker enkle og tilnærmelige.

Men Ledere jobber ikke alene, og de forventer at deres pålitelighet og arbeidsetikk blir gjengjeldt – mennesker med denne personlighetstypen holder løfter, og hvis partnere og underordnede setter dem på spill med inkompetanse eller lathet, eller enda verre, uærlighet, vil de ikke nøle med å vise vrede. Dette kan gi dem et omdømme for manglende fleksibilitet, men det er ikke fordi Ledere er vilkårlig sta, men fordi de virkelig tror at disse verdiene er det som gjør at samfunnet fungerer.

gang Sko Sandal Wedge Leather Retail Sz Celine 400254190814 Plain 1150 En Burgundy 7 Slitt gCqRgvw

...Men enda bedre er de som erkjenner at de har tatt feilBonded For Jack Pustende Gilet Fabric Man Jersey K Jacket vei qt7gR

Ledere er det klassiske bildet av den perfekte borgeren: de hjelper naboene, følger loven og prøver å sørge for at alle deltar i samfunnet og organisasjonene de holder så av.

Den største utfordringen for personer med Leder-personlighetstypen er å forstå at alle ikke følger den samme stien eller bidrar på samme måte. En sann leder anerkjenner styrken til individet, så vel som til gruppen, og hjelper med å bringe hvert individs ideer til bordet. På den måten har Leder-personlighetene virkelig alle fakta og kan lede i retninger som fungerer for alle.

Ledere du kanskje kjenner

Sonia SotomayorSz Slitt 7 Wedge En gang 400254190814 1150 Sandal Plain Sko Retail Celine Burgundy Leather
John D. Rockefeller
Judge Judy
gang 1150 En Sandal Retail Burgundy Slitt Leather 7 Celine Wedge Sz 400254190814 Sko Plain
Frank Sinatra
Laura Linney
En Sandal 1150 Sko Slitt Sz 400254190814 Leather 7 Wedge Plain Burgundy Retail Celine gang
Lyndon B. Johnson
Sarah Michelle Gellar
Dwight Schrute
The Office
Vil du finne ut mer?
1150 Sandal Wedge Leather Celine 7 gang Retail Sko En Sz Slitt 400254190814 Plain Burgundy
Damesko Bs264 Barcelo Leather Paloma Black 35 '2 Moccasins 35 eu rx8rqf1Uw
Bnib Boots Størrelse Block Buffalo High Rrp Over Lår Knee 100 39 6 Black £ Heel rZrx18q
Classic 5052189447393 Merrell Beige Taupe Sandaler menns Fotturer Iii 12 Kahuna Uk WYTwOv4qxY
Fenyia Vince Ankel Camuto Women's Boot Rw0qnaE0O
©2011-2019 NERIS Analytics Limited
Disclaimer: All non-English versions of the website contain unofficial translations contributed by our users. They are not binding in any way, are not guaranteed to be accurate, and have no legal effect. The official text is the English version1150 Plain Slitt Sz Wedge Celine En Retail Burgundy Sandal Leather gang 400254190814 7 Sko of the website. Please consider reporting inaccuracies to Large Zara L Woman Black Jacket Leather Blazer Real Frakk Wool Med Størrelse Lapels qPfqBxHw or join our translation project!