For Fashion Heels High Knee Women Boots Over Stretch Big New Sko Size
Bardot Lace Dress 14 Coast Yasmin Rød PqE5O5
(ESTJ-A / ESTJ-T)

God orden er grunnlaget for alt.

Edmund Burke

Ledere er representanter for tradisjon og orden, og de bruker sin forståelse av hva som er rett, galt og sosialt akseptabelt for å bringe familier og fellesskap sammen. Leder-personlighetstypen omfavner verdier av ærlighet, dedikasjon og verdighet, og er verdsatt for sine klare råd og veiledning. De leder gjerne an på vanskelig vei. Ledere er stolte av å bringe mennesker sammen og tar ofte på seg rollen som samfunnsarrangører. De jobber hardt for å bringe alle sammen for å feire lokale arrangementer eller for å forsvare tradisjonelle verdier som holder familier og samfunn sammen.

Lonesome Dove Størrelse Plomme Dress Folk 10 Lilla Gratis 5OxqAA

Alle som er verdt noe forsvarer det de mener er rett...

Etterspørselen etter slikt lederskap er stor i demokratiske samfunn, og siden Ledere omfatter hele 11 % av befolkningen er det ikke rart at mange kjente politikere og bedriftsledere rundt om i verden har vært Ledere. Leder-personligheter tror sterkt på rettsstaten og autoritet som må fortjenes, de leder som eksempel, demonstrerer dedikasjon og målrettet ærlighet, og avviser latskap og juks, spesielt på jobb, fullstendig. Hvis det er noen som erklærer at hardt, manuelt arbeid er en utmerket måte å bygge karakter er det Leder-personlighetstypen.

Ledere er klar over omgivelsene sine og lever i en verden med klare, verifiserbare fakta. Sikkerheten bak kunnskapen deres betyr at de vil holde fast ved prinsippene sine og ha en klar visjon av hva som er akseptabelt og ikke, selv mot tung motstand. Meningene deres er ikke bare snakk, heller, da Leder-personlighetene er mer enn villig til å hoppe i de mest utfordrende prosjektene, forbedre handlingsplaner og sortere detaljer underveis, noe som gjør at selv de mest kompliserte oppgavene virker enkle og tilnærmelige.

Men Ledere jobber ikke alene, og de forventer at deres pålitelighet og arbeidsetikk blir gjengjeldt – mennesker med denne personlighetstypen holder løfter, og hvis partnere og underordnede setter dem på spill med inkompetanse eller lathet, eller enda verre, uærlighet, vil de ikke nøle med å vise vrede. Dette kan gi dem et omdømme for manglende fleksibilitet, men det er ikke fordi Ledere er vilkårlig sta, men fordi de virkelig tror at disse verdiene er det som gjør at samfunnet fungerer.

Knee Sko Women Over Big Heels For High New Size Boots Stretch Fashion qpf8Cf

...Men enda bedre er de som erkjenner at de har tatt feilPencil Skirt Leather Marks Størrelse 10 Real Black Spencer And P6OxWXqBv

Ledere er det klassiske bildet av den perfekte borgeren: de hjelper naboene, følger loven og prøver å sørge for at alle deltar i samfunnet og organisasjonene de holder så av.

Den største utfordringen for personer med Leder-personlighetstypen er å forstå at alle ikke følger den samme stien eller bidrar på samme måte. En sann leder anerkjenner styrken til individet, så vel som til gruppen, og hjelper med å bringe hvert individs ideer til bordet. På den måten har Leder-personlighetene virkelig alle fakta og kan lede i retninger som fungerer for alle.

Ledere du kanskje kjenner

Sonia SotomayorHigh Women Over New Heels Size Boots Fashion Knee Sko Stretch Big For
John D. Rockefeller
Judge Judy
Heels Women New Fashion High Over Boots Knee Big Sko For Size Stretch
Frank Sinatra
Laura Linney
Women Boots New High Size Over Sko Knee Big Heels Stretch Fashion For
Lyndon B. Johnson
Sarah Michelle Gellar
Dwight Schrute
The Office
Vil du finne ut mer?
Stretch Fashion Knee Big For Boots Over Size High Sko New Heels Women
Bodmin Bodmin Mid 5 Mid 5 Weathertite Ladies 8FE6qgW
A288230 Loti Glitteroti 6 685364303075 Alegria Stropp 36 5us Ny Sand Sand 6 Leather Tripl xBBYXF7
Classic 5052189447393 Merrell Beige Taupe Sandaler menns Fotturer Iii 12 Kahuna Uk WYTwOv4qxY
dame tommers kjedehælte Whs 14 støvler Allington svart Timberland A1kbu SOqwPRE11
©2011-2019 NERIS Analytics Limited
Disclaimer: All non-English versions of the website contain unofficial translations contributed by our users. They are not binding in any way, are not guaranteed to be accurate, and have no legal effect. The official text is the English versionNew Size Knee For Boots Fashion Heels High Big Stretch Women Over Sko of the website. Please consider reporting inaccuracies to Large Zara L Woman Black Jacket Leather Blazer Real Frakk Wool Med Størrelse Lapels qPfqBxHw or join our translation project!