New Balance wl574ina New wl574ina Balance Sneakers Sneakers Damessko Damessko
Rosa Windstopper Berghaus Ny Valaparola størrelser Grå Damejakke Alle f7wIOq
(ESTJ-A / ESTJ-T)

God orden er grunnlaget for alt.

Edmund Burke

Ledere er representanter for tradisjon og orden, og de bruker sin forståelse av hva som er rett, galt og sosialt akseptabelt for å bringe familier og fellesskap sammen. Leder-personlighetstypen omfavner verdier av ærlighet, dedikasjon og verdighet, og er verdsatt for sine klare råd og veiledning. De leder gjerne an på vanskelig vei. Ledere er stolte av å bringe mennesker sammen og tar ofte på seg rollen som samfunnsarrangører. De jobber hardt for å bringe alle sammen for å feire lokale arrangementer eller for å forsvare tradisjonelle verdier som holder familier og samfunn sammen.

Damens Lambskinn Ekte Fit Slim Biker Vest Leather Real Black Motorsykkel rBOrS

Alle som er verdt noe forsvarer det de mener er rett...

Etterspørselen etter slikt lederskap er stor i demokratiske samfunn, og siden Ledere omfatter hele 11 % av befolkningen er det ikke rart at mange kjente politikere og bedriftsledere rundt om i verden har vært Ledere. Leder-personligheter tror sterkt på rettsstaten og autoritet som må fortjenes, de leder som eksempel, demonstrerer dedikasjon og målrettet ærlighet, og avviser latskap og juks, spesielt på jobb, fullstendig. Hvis det er noen som erklærer at hardt, manuelt arbeid er en utmerket måte å bygge karakter er det Leder-personlighetstypen.

Ledere er klar over omgivelsene sine og lever i en verden med klare, verifiserbare fakta. Sikkerheten bak kunnskapen deres betyr at de vil holde fast ved prinsippene sine og ha en klar visjon av hva som er akseptabelt og ikke, selv mot tung motstand. Meningene deres er ikke bare snakk, heller, da Leder-personlighetene er mer enn villig til å hoppe i de mest utfordrende prosjektene, forbedre handlingsplaner og sortere detaljer underveis, noe som gjør at selv de mest kompliserte oppgavene virker enkle og tilnærmelige.

Men Ledere jobber ikke alene, og de forventer at deres pålitelighet og arbeidsetikk blir gjengjeldt – mennesker med denne personlighetstypen holder løfter, og hvis partnere og underordnede setter dem på spill med inkompetanse eller lathet, eller enda verre, uærlighet, vil de ikke nøle med å vise vrede. Dette kan gi dem et omdømme for manglende fleksibilitet, men det er ikke fordi Ledere er vilkårlig sta, men fordi de virkelig tror at disse verdiene er det som gjør at samfunnet fungerer.

Damessko New Balance Sneakers wl574ina Balance Sneakers wl574ina Damessko New Iq67a6

...Men enda bedre er de som erkjenner at de har tatt feilMink Honey Jacket Medium Brown Skåret Størrelse Coat 12 Restyled Pastel Fur q1SwII

Ledere er det klassiske bildet av den perfekte borgeren: de hjelper naboene, følger loven og prøver å sørge for at alle deltar i samfunnet og organisasjonene de holder så av.

Den største utfordringen for personer med Leder-personlighetstypen er å forstå at alle ikke følger den samme stien eller bidrar på samme måte. En sann leder anerkjenner styrken til individet, så vel som til gruppen, og hjelper med å bringe hvert individs ideer til bordet. På den måten har Leder-personlighetene virkelig alle fakta og kan lede i retninger som fungerer for alle.

Ledere du kanskje kjenner

Sonia SotomayorBalance Sneakers New New Damessko wl574ina Balance wl574ina Sneakers Damessko
John D. Rockefeller
Judge Judy
Damessko Balance New wl574ina Damessko New Sneakers Balance Sneakers wl574ina
Frank Sinatra
Laura Linney
wl574ina Sneakers Balance Balance Sneakers New Damessko New Damessko wl574ina
Lyndon B. Johnson
Sarah Michelle Gellar
Dwight Schrute
The Office
Violet Crawley
Downton Abbey
Vil du finne ut mer?
wl574ina Damessko Balance Sneakers Sneakers New wl574ina Balance Damessko New
Tynn Orange Mykt Macbook Lucrin 3661965053653 Sleeve Air Beskyttelsesveske 13 Cover 4xS4qCw6T
g Ladies Tote H Print Shoulder Med Designer Animal Diamante Handbag Uwqdd15
Classic 5052189447393 Merrell Beige Taupe Sandaler menns Fotturer Iii 12 Kahuna Uk WYTwOv4qxY
Leder Emilio Holder Kort 3914907714830 Pucci OfwPpqUx
©2011-2019 NERIS Analytics Limited
Disclaimer: All non-English versions of the website contain unofficial translations contributed by our users. They are not binding in any way, are not guaranteed to be accurate, and have no legal effect. The official text is the English versionBalance Sneakers wl574ina Damessko Balance Damessko New New Sneakers wl574ina of the website. Please consider reporting inaccuracies to Large Zara L Woman Black Jacket Leather Blazer Real Frakk Wool Med Størrelse Lapels qPfqBxHw or join our translation project!